Стартира Младежка медия „Ломоносов“

В Национална професионална гимназия по прецизна техника и оптика „М.В.Ломоносов“ бе открита Младежка медия „Ломоносов“. Училищна телевизия, радио и вестник ще информират, образоват, възпитават и развличат учители и ученици.

Стартът бе даден на 29 март 2018 г. от ръководителя на проекта инж. Марта Спасовска в киносалона на База 2 в присъствието на заместник-министъра на образованието и науката инж. Таня Михайлова, г-жа Мария Тодорова – Директор на Дирекция „Професионално образование и обучение“ в МОН, г-жа Ваня Кастрева – началник на РУО-София-град, инж. Мая Павлова – директор на НПГПТО, представители на НАТФИЗ, Софийския университет, Ню Бояна Филмс, БНТ, 134-то СОУ „Димчо Дебелянов“, електронни и печатни медии, които отразиха събитието. Инициативата е в рамките на „Твоят час“ на Министерството на образованието и науката.

Водещите на събитието  – Стефан Замфиров от 12 Г клас – главен режисьор на училищната телевизия и Мадлен Илиева от 10 Г клас  – главен редактор, представиха екипите на училищното радио: Денислав Димитров и Ивайло Георгиев от 11 Г клас, Алфредо Ангелов от 11 В клас и Валентин Стоянов от 12 Г клас.

Моника Петрова от 10 ж клас обяви какво да очакваме от страниците на в-к „Шест +“.

Излъчена бе първата пилотна емисия на Училищна телевизия „Ломоносов“.  Тя грабна вниманието на зрителите в киносалона, които искрено се посмяха на финалния скеч.

Очакваме всички вие – учители и ученици, с интерес  да следите електронните издания на в-к „Шест +“, а също и емисиите на училищните радио и телевизия в междучасията на екраните във фоайетата в двете ни бази, както и на нашия YouTube канал „Младежка Медия Ломоносов“.

Приятно четене, слушане и гледане!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *